Grønn Trepyton

Det jeg liker veldig godt med den arten her er at du ser den nesten hele tiden. Når lyset går våker de å stiller seg opp for å jakte. Så her skjer alt av rengjøring og vannbyte på dagtid. De tilbringer det meste av tiden sin oppkveilet i trær i naturen, noe som gjør de veldig fine å ha til pynt.  Jeg har et rom til alle mine reptiler, men en av de har fått æren av å stå i stua. Som små blir de fleste født enten gule eller mørke rød, men over tid blir de fleste grønne, med unntak av noen designer linjer. I år håper jeg å få mitt første kull på disse.   

Info om arten kan leses her.


Fått 3 unger i 2022 

Venter et kull til i år har kommet 15 egg.


2021  

                                                                      Ikke et år engang.


Her ser dere en av mine slanger som jeg fikk som gul og hvordan fargen forandret seg.  


Litt bilder av mine grønne trepyton.

Møllergata 113, 0179 Oslo
Alle rettigheter forbeholdt 2021
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis! Denne nettsiden ble laget med Webnode. Lag din egen nettside gratis i dag! Kom i gang